Pages

Tuesday, 24 September 2013

Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013



Joint lagi satu segemen rakan blogger yang femes nie... Ayu Insyirah (klik jer)
Kali ni Ayu buat segmen untuk bloglist...so nanti senang kita nak blogwalking...kan kan...

Syarat-syaratnya:

---------------------------------------------------------------------------------

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. macam biasa... letakkan banner diatas yer...ayu suka sangat bunga ros..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
4. buat tajuk " segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013 " 
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sebulan hingga 18/10/2013....hehehe....jam 10 malam

senarai bloglist dah ada...boleh la kita sama-sama blogwalking..di hujung minggu ni..

SENARAI BLOGLIST (klik)

----------------------------------------------------------------------------------
So...jom joint the segmen...mudah jer...joint untuk memeriahkan suasana...
Thanks Ayu invite saya... ^___^


http://tinymummy.blogspot.com
Norhazlina Mohd Zaki - 014-2541884

3 comments :

AyuInsYiraH said...

terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai bloglist...nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Muhammad Khairuddin Lim said...

dah add...salam kenal.

LienLiendot said...

hye awak! bw here. lin dtg dari segmen yg sama. salam kenal.b

http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html