Pages

Wednesday, 18 September 2013

Segmen 1st MAMA

Hari ni aku joint 1st segmen Mama oleh blogger Norhasniza Khalid atau femes dengan panggilan Mama As...
Jom reramaikan Segmen beliau... 

^_^


Klik sini untuk joint Segmen 1st Mama
Caranya:
A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.



"Baiklah, semuanya sudah jelas kan. Mama akan tutup segmen mama pada 30hb September 2013. Mama mencari 15 pemenang bertuah. Pemilihan berdasarkan random. Jika penyertaan kurang dari 30 bloggers, automatik terbatal."

Sekarang dah ada lebih kurang 150 penyertaan...
Boleh lagi joint sebelum tarikh tutup...
Jumpa disana

x0x0  ^_^
014-2541884
Creating Healthier Life

5 comments :

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

Sya Mimie said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

Norhazlina Mohd. Zaki said...

In Shaa Allah akan sampai ke sana Ayu...nk juga joint segmen...

Selamat bersegmen..

x0x0 ^__^

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Selamat bersegmen...

x0x0 ^__^

Nico Nabiela said...

Dari segment yg sma..Jemput singgah blog kite :D #ke-96

http://niconabiela.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html